Eksisteret siden 1963

Kunden i centrum

Faguddannet personale

Eget værksted og urmager

Smykker og eget guldsmedeværksted

Kipp Ure & Smykker holder til på Nørregade 46 i Vejen nær Rødding og Kolding. Vi har et bredt sortiment af smykker i butikken, hvor vi har mange års erfaring med rådgivning og fremvisning.

Med vores rådgivning sikrer vi, at vores kunder går hjem med det helt rigtige smykke. Det er i det hele taget vigtigt for os, at kunderne altid er i centrum og føler sig godt behandlet.

Vi forhandler smykker fra førende mærker og designere​

Vores brede udvalg af smykker rækker over blandt andet forlovelsesringe, vielsesringe, ringe, armbånd, armkæder, halskæder og øreringe. Og vi forhandler naturligvis de førende kendte mærker og designere som eksempelvis Aagaard, Kranz & Ziegler, Lund of Copenhagen, Scrouples og mange flere.

Vi har eget smykkeværksted, hvor vi har tilknyttet en guldsmed, som kan specialfremstille helt unikke smykker. Det kan for eksempel være vielsesringe, som bliver fremstillet af dit eget guld eller sølv. Det kan også være arvestykker, som vi smelter om til et nyt og mere tidssvarende design, der er tilpasset din helt personlige stil.

Vi kan også lave en fingerring af en gammel sølvske, som du har arvet, men ikke rigtigt kan bruge. Vores guldsmedeværksted kan endvidere bringe liv i dine smykker med polering og rensning.

Kig gerne forbi butikken hvis du har spørgsmål

Du er meget velkommen til at kigge ind i butikken for at se vores udvalg af smykker, eller hvis du har spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 75 36 66 00. Du kan endvidere sende os en 

e-mail på kippsmykker@mail.dk.

​★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook​

Kipp Ure & Smykker  //  Nørregade 46, 6600 Vejen   //  CVR: 32260438