Ure til herrer og damer samt urmagerværksted

Kipp Ure & Smykker har butik på Nørregade 46 i Vejen nær Rødding og Kolding. Vi reparerer alle slags ure på vores urmagerværksted, ligesom vi forhandler nye ure. Vi har et bredt udvalg af herreure og dameure i butikken, og vi har mange års erfaring med fremvisning og rådgivning.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er i centrum og altid føler sig godt behandlet. Desuden skal de opleve, at de går hjem med det rette ur.​

​Vi har ure fra mange af de kendte og førende mærker

Vi har et stort udvalg af ure, herunder herreure, dameure og børneure. Og vi fører naturlig flere af de førende mærker. Vi har blandt andet alt fra Seiko og Casio til Skagen og Tommy Hilfiger samt mange andre mærker.

Vi udfører endvidere alle former for reparation af alle typer af ure. Derfor kan du trygt aflevere dit ur, for det vil altid være i gode hænder, uanset mærke, model og alder. Vi tilbyder rensning og reparation af alt fra almindelige armbåndsure til 200 år gamle vægure. Vi reparerer også barometre, ligesom vi laver trykprøvning af armbåndsure.

Kom ind i butikken hvis du vil se hvad vi tilbyder

Du er naturligvis velkommen til at komme forbi vores butik for at kigge på vores mange ure eller for at få svar på spørgsmål. Du kan endvidere medbringe et gammelt ur, som du gerne vil have fixet. Du kan også ringe til os på telefon 75 36 66 00, eller du kan skrive til os på kippsmykker@mail.dk.

​★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook​

Kipp Ure & Smykker  //  Nørregade 46, 6600 Vejen   //  CVR: 32260438