Eksisteret siden 1963

Kunden i centrum

Faguddannet personale

Eget værksted og urmager

Salg af ure til herrer, damer og børn samt reparation af ure​

Leder du efter et nyt ur eller har du brug for hjælp til reparation af et gammelt ur? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kipp Ure & Smykker hjælper vi private med reparation af alle slags ure, ligesom at vi forhandler nye ure. Vi har især mange kunder fra Vejen, Kolding og Rødding, men du er selvfølgelig altid meget velkommen, uanset hvor du kommer fra.

Uanset om du skal bruge hjælp til at vælge et nyt ur eller om vi skal hjælpe dig med reparation af ure, står vi altid klar med god hjælp og rådgivning. 

For os er ingen opgaver for store eller for små og vi garanterer, at du er i gode hænder her hos os.
​Du bør derfor ikke tøve med at kigge forbi vores butik eller kontakte os.

Vi tilbyder ure fra kendte og førende mærker

Hos os finder du et stort udvalg af både herreure, dameure og børneure fra kendte og førende mærker. Vi tilbyder blandt andet ure fra Seiko, Skagen og Tommy Hilfiger, samt mange andre mærker. 

Desuden kan vi hjælpe med reparation af ure, uanset mærke, model og alder. Vi tilbyder både reparation og rensning af alt fra antikke vægure til almindelige armbåndsure. Det skal desuden nævnes, at vi også laver trykprøvning af armbåndsure, og at vi er i stand til at reparere barometre.

Vi har over 50 års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan aflevere dit ur til reparation hos os. Vores faguddannede personale sætter altid dine ønsker og behov i centrum og sørger for, at du får en god oplevelse. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet og godt tilpas når du handler hos os.

​​

Vi tilbyder desuden altid gode og fordelagtige priser på både nye ure og reparation og så er vi medlem af ”Danske Guldsmede og Urmagere” og har dermed landsdækkende bytteservice.


​Kontakt os i dag og hør mere om reparation af ure samt vores udvalg

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye ur eller skal vi måske hjælpe dig med reparation af dit gamle ur, så er du meget velkommen til at komme ind forbi vores butik allerede i dag. 

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, uanset hvad du skal bruge hjælp til.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 75 36 66 00 eller du kan sende os en besked på vores e-mail kippsmykker@mail.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


​★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 28 anmeldelser på​ Facebook​

Kipp Ure & Smykker  //  Nørregade 46, 6600 Vejen   //  CVR: 32260438